door Jelle Groetelaers

We hadden vandaag een wedstijd voor de beker.

We hoopte dat het een spannende wedstrijd ging worden, ook al wisten we dat ze in een lagere klasse spelen.

Na 5 minuten kwamen we op voor sprong met 1-0 toen was het eigenlijk gedaan met de tegen stand .

We stonden met 3-0 voor en toen kregen we een penalty en onze keeper kalle mocht hem nemen en hij scoorden

We gingen wisselen Youri en Robin kwamen er in.

Het was rust en we stonden met 9-0 voor en onze trainer Marco besloot dat de tegenstander met 12 man mochten voetballen in de tweede helft.

De tweede helft begon weer direct goed. Wij maakte heel snel de 10 en 11-0.

Toen mocht de tegenstander er nog een speler inzetten maar ondanks dat maakten wij weer 3 doelpunten

Er zat nog een reserve in de dug-out en deze mocht ook invallen zodat we nu tegen 14 man moesten voetballen.

Wij wisselde ook nog een keer en ook Tygo moest nog gewisseld worden omdat hij hard op zijn pols was gevallen. Ondanks dat de tegenstander met 14 man voetbalde hebben wij deze bekerwedstrijd gewonnen met 20-0.

Nu heeft iedereen bij ons in het elftal gescoord behalve ik. Dus bij een eventuele volgende penalty……………………

In ieder geval we zijn weer een ronde verder, op naar de finale.